Λογιστικές εφαρμογές Epsilon

Η δραστηριότητα της EPSILON NET Α.Ε. διακρίνεται σε τρεις επιχειρηματικές μονάδες (business units) για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών.

  • Epsilon Net Software (εφαρμογές λογισμικού και ανάπτυξη βάσεων δεδομένων)

 

  • Epsilon Net Network (οικονομικό portal eforologia & online συνδρομητικές υπηρεσίες)

 

  • Epsilon Net Training (εξειδικευμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες)

1. Epsilon Net Software
Η επιχειρηματική αυτή μονάδα καλύπτει τις απαιτήσεις της αγοράς των επιχειρήσεων, αλλά και των οικονομικών συμβούλων, φοροτεχνικών σε θέματα λογιστικής, φορολογικής, οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης. Με υψηλή τεχνογνωσία και γνώση της αγοράς, η Εταιρεία υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης, έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων.

Η επιχειρηματική μονάδα Epsilon Net Software ενσωματώνοντας καινοτόμα στοιχεία στις λειτουργίες εγκατάστασης, αναβάθμισης και διαχείρισης των προγραμμάτων λογισμικού έχει επιτύχει αξιόλογους ρυθμούς ανάπτυξης, γνωρίζοντας σημαντική ανταπόκριση στο πελατειακό κοινό της εταιρείας. Το προσωπικό της επιχειρηματικής μονάδας με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και συνεχή εκπαίδευση, χρησιμοποιεί καινοτόμα εργαλεία και τεχνολογίες ανάπτυξης λογισμικού διατηρώντας συνεχώς τα προϊόντα πληροφορικής στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων.

Η Epsilon Net έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα προϊόντα λογισμικού, καθώς και συνοδευτικά modules για την ικανοποίηση του συνόλου των αναγκών τόσο των λογιστών-φοροτεχνικών όσο και των επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα λογισμικού κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους και το κοινό που απευθύνονται σε:

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Μεγάλα Λογιστικά Γραφεία
Χρησιμοποιούν τα προϊόντα Hyper που αφορούν λογιστική και μισθοδοσία.
Hyper Axion Λογιστική: Η εξειδικευμένη και απόλυτη λύση για μεγάλα λογιστικά γραφεία. Ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες σας και τον τρόπο που προσφέρονται στους πελάτες σας.
Hyper Axion Μισθοδοσία: Η πληρέστερη εφαρμογή για μεγάλα και οργανωμένα λογιστικά γραφεία. Δέχεται απεριόριστο αριθμό εταιριών και εργαζομένων λειτουργώντας παράλληλα εύχρηστα, έγκυρα και πάντα έγκαιρα στο ζήτημα των αναβαθμίσεων που αφορούν αλλαγές νομοθεσίας, κλπ.

DIGITAL ACCOUNTING
Βασίζεται σε προηγμένες τεχνολογίες ψηφιοποίησης εγγράφων και διαχειρίζεται, ως μια ενιαία διαδικασία, την καταχώρηση των παραστατικών από τη σάρωση μέχρι τη λογιστική εγγραφή και αρχειοθέτηση τους. Διαθέσιμο τόσο σε απλογραφικά όσο και σε διπλογραφικά βιβλία, χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή κόστος παραμετροποίησης/εγκατάστασης και χωρίς υποχρέωση αλλαγής και αναβάθμισης προγράμματος που χρησιμοποιεί το λογιστικό γραφείο.

Μικρομεσαία Λογιστικά Γραφεία
Χρησιμοποιούν τα προϊόντα Extra που αφορούν λογιστική και μισθοδοσία.
Extra Λογιστική: Πλήρη κάλυψη των αναγκών ενός λογιστικού γραφείου. Προσφέρει απλό και εύχρηστο εργασιακό περιβάλλον, άριστο για τις καθημερινές εργασίες του λογιστή. Εργαλείο που εξοικονομεί χρόνο με σύγχρονες αυτοματοποιημένες διαδικασίες και online αναβαθμίσεις.
Extra Μισθοδοσία: Η εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στα περισσότερα από τα μισά λογιστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Απλά, αυτοματοποιημένα, ενημερωμένα και για όλες τις ειδικές περιπτώσεις σας παρέχει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες παρακολούθησης και υπολογισμού της μισθοδοσίας.